Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ!

Μιά υπέροχη βραδιά ζήσαμε τη παρασκευή 9/2 γεμάτη κέφι, χορό, πλούσια δώρα αλλά και συγκίνηση κατα τις βραβεύσεις! Όλα χάρη στη πρωτοβουλία των παλαιμάχων της ομάδας μας! Στη φιλόξενη ταβέρνα «Το Χωριό» 140 φίλοι της ομάδας μας διασκέδασαν ως αργά και αναβίωσε έτσι μετά απο σχεδόν 20χρόνια ο χορός του Αετού και ελπίζουμε να ξαναγίνει θεσμός! Συγνώμη στους φίλους που δέ μπορέσαμε να καλύψουμε με προσκλήσεις.

Πολύ συγκινητική ήταν η στιγμή των βραβεύσεων των ανθρώπων που έφεραν τον Αετό μας στο σήμερα και δε τους ξεχνάμε αφού αποτελούν την ιστορία της ομάδας μας! Βραβεύσεις σε Αθλητές ή παράγοντες που πρόσφεραν πολλά, χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις του Κολλυρόπουλου Χρήστου, Αποστολίδη Σπύρου & Χαρίση Χρήστου αθλητές που τα Δισέγγονα & Εγγόνια τους γράφουν τη τωρινή ιστορία της ομάδας μας αφού αγωνίζονται στα τμήματα υποδομών μας!

Ο Παναγιώτης Βάλαρης που ως παράγοντας έγραψε τη δική του ιστορία και οι Μισαηλίδης Θεόδωρος και Χρήστος με τη προσφορά τους ως αθλητές. Τα βραβεία περέλαβαν οι Χαρίσης Μιχάλης, Σχοινάς Βασίλης(Μάγος), Βάλαρης Βασίλης, Μισαηλίδης Παναγιώτης(Τσίπιρας) και ο μικρός Βορίσης Αλέξανδρος εγγονός του Σπύρου Αποστολίδη. Ακολούθησε μουσική, χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Και του χρόνου!

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s