ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΜΑΣ!

Τη περίοδο αυτή η προσοχή πέφτει συνήθως στις μετακινήσεις αθλητών απο το ένα σωματείο στο άλλο.

Στην οικογένεια του Αετού Ρίου καλωσορίσαμε μερικούς νέους αθλητές που διακρίναμε πως διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα-χαρακτηριστικά για να ενταχθούν και να «δέσουν» με τους υπόλοιπους αθλητές μας.

Με ποιούς όμως?Ποιούς υπόλοιπους αθλητές μας?

Η τοπική κοινωνία του Ρίου αλλα και πολύ ευρήτερα τους γνωρίζουν καλά, είναι αθλητές που με κύριο χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα τους ως χαρακτήρες είναι πραγματικά εξαιρετικοί αθλητές που έχουν στηρίξει τη προσπάθεια που γίνεται στην αγαπημένη μας ομάδα τα τελευταία 4χρόνια και μπορούμε αβίαστα να τους χαρακτηρίσουμε ως τους «εργάτες» που οδήγησαν την ομάδα μας στο σημείο που είναι και θα την πάνε και πολύ παραπέρα!

Οι Δημοσθένης Χρυσανθόπουλος,Κέβιν Σούλι,Ζέρβας Νίκος,Χρήστος Θεοδωρόπουλος,Νίκος Γεωργίου,Τρύφωνας Παπαλεξόπουλος,Τάκης Στάμος,Άγγελος Μαρουντάς,Νίκος Τσάκωνας,Γιάννης Πηλός,Χρήστος Μιχαήλ,Θοδωρής Καραπατάκης,Χρήστος Σπανός,Παύλος Πίκουλας,ΧρήστοςΖακυνθινός,Κώστας Φαλιέρης,Νίκος Μοίραλης,Ζέρβας Δημήτρης,Γιώργος-Νίκος Θεοδωρόπουλος,Γιώργος Μαρίνογλου,Παναγιώτης Γιαννίκος,Παναγιώτης Παρασκευόπουλος,Ορέστης Θεωδορακόπουλος!

Αλλά και οι Φώντας Μάρκου,Φάνης Μίντζας,Βασίλης Μεταξάς,Σταύρος Γκαρτζονίκας και Βασίλης Βαλσάμης που ήρθαν πέρσι στον Αετό μας και θα συνεχίσουν και φέτος!

Πολλά μπράβο λοιπόν στα παιδιά μας για τη προσπάθειά τους ώς σημερα και θα είμαστε και φέτος πλάι τους να τους χειροκροτήσουμε στις χαρές και στις λύπες.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s